Beschouw u als een leider in cloudtransformatie en moet u aan uw CXO presenteren over behoefte en middelen om te migreren naar Cloud Platform. Er is een overvloed aan opties, hoe zal je je beknopt plannen, en met duidelijkheid aan je publiek?

Met de wereld verhuizen naar werken op afstand, u niet altijd het voordeel van de presentatie in persoon aan uw publiek. In de wereld van vandaag is het dus heel belangrijk dat je effectief communiceert via digitale middelen. Je moet de kunst van het presenteren goed beheersen met presentaties.

Moet uw organisatie een cloudmigratiereis maken? Creëert u een business case, het belangrijkste aspect van een enterprise digitale transformatietraject, inclusief cloudmigratie?

Hier volgen enkele gedachten over hoe u uw case op Cloud Migration Journey aan u CXO presenteren.

1. Call Out de financiële voordelen en zakelijke strategieën

Begin met het bespreken van de financiële voordelen van het gebruik van Cloud Platform. Volg een diepgaande discussie op over bedrijfsstrategieën die een organisatie kunnen helpen groeien terwijl ze gebruik maken van de cloud. Evalueer de business case en de financiële voordelen van  cloudmigratie  terwijl je kijkt naar de digitale feedbacklus van klanten. Ontdek aspecten zoals klantbetrokkenheid, snellere time-to-market, productiviteit van werknemers, enz.

Financiële voordelen: roep de mogelijkheden om uw datacenters te moderniseren. Kwantificeer de zakelijke voordelen die van invloed zijn op uw digitale feedbackloop.

Bedrijfsvoordelen kwantificeren: hoe cloud productiviteitsverbetering bevordert? Met welk percentage verbetert csat? Welke extra functies kunnen cloud-gefaciliteerde producten bieden? Wat zou return on investment in 5 jaar zijn?

2. Werkfasediagram gebruiken om de migratiereis naar de cloud te schetsen

Verleg nu de schijnwerpers naar de verschillende fasen die betrokken zijn bij een cloudmigratieproces. Bespreek de stappen in de juiste chronologie om een boeiende presentatie over cloudmigratie te geven.

Voeg een op stroomdiagram gebaseerde sjabloon zoals hierboven op in uw dia om uw presentatie te verbeteren. Vergeet niet dat je doel is om de aandacht te trekken.

3. Vertegenwoordig uw analyse creatief om de activa te classificeren

Kijken naar bedrijfsprioriteit, bedrijfskritiek, kostenbesparing en complexiteit; categoriseren van uw bedrijfsmiddelen in verschillende emmers. Ontdek de onderstaande vier categorieën voor dit doel – On-Premise, Hybrid Implementation, Cloud-Hosted, SaaS.

U ook gebruik maken van een meer visueel boeiende representatie-indeling, het IT-landschap van de klant om de apps te classificeren op basis van parameters zoals complexiteit, bewegingsgemak naar de cloud, levensduur, enz.

4. Gebruik Gantt-diagrammen om de tijdlijn van cloudmigratie in detail weer te geven

Maak uw publiek bewust van hoe lang elke stap in het cloudmigratieproces  vereist. Geef een picturale of grafische weergave om de tijdlijn naar buiten te brengen.

5. Implementeer vergelijkingsmethode om cloudfuncties van verschillende serviceproviders te vergelijken

Laat uw publiek kennismaken met de verschillende cloudserviceproviders zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform en IBM Cloud. Vergelijk hun functies en help de belanghebbenden te kiezen voor het juiste cloudplatform volgens hun zakelijke behoeften.

De migratiereis voor wolken opnieuw samenvatten met getallen

Je hebt de business case ontwikkeld en de voordelen voor cloudtransformatie gekwantificeerd. Verwijd nu wat belangrijk is voor uw stakeholders en druk op de echte voordelen van cloudmigratie in uw bedrijf.

Conclusie

U moet het businessplan voor cloudmigratie effectief communiceren, een uitvoeringsplan uitvoeren naar belangrijke belanghebbenden. Het gebruik van creatieve en aantrekkelijke dia’s en sjablonen spelen een cruciale rol in het visueel communiceren met de belangrijkste stakeholders. Maar de inhoud moet goed worden onderzocht, en er mag geen compromis worden gemaakt daarin.

Als je onder de indruk bent van bovenstaande dia’s, ga dan naar Slides365.com  of download dia’s365-invoegtoepassing in je PowerPoint.

  • 184/A, Newman, Main Street Victor
  • info@examplehigh.com
  • 889 787 685 6